Najaarsprogramma

Zaterdag 13-10-2018 om 15uur verzamelen bij de Heilige Andreas kerk voor een gratis stille meditatieve wandeling met aansluitend iets drinken met elkaar. Voor de liefhebbers kan er om 17:45 uur (op eigen kosten) een maaltijd worden genuttigd in hotel Villa Nova aan de overkant van de kerk.

Woensdag 14-11-2018 (aankomst om 10 uur) en do 15-11-2018 (vertrek om 15 uur) wordt er een 2-daagse meditatie georganiseerd in de Heilige  Andreas kerk van Zorgvlied met een overnachting in hotel Villa Nova aan de overkant van de kerk.
Het thema is ‘katholieke meditatie & schilderen’. Komt u met het openbaar vervoer, laat het weten want dan kunt u afgehaald worden bij trein- en/of busstation. Maximale groepsgrootte is 8 personen. Kosten € 120,00 per persoon, alles inclusief.

Donderdag 13-12-2018 van 10 uur tot 16:30 uur wordt er een workshop gegeven in de Ark achter de Heilige Andreas kerk in Zorgvlied met als thema  ‘katholieke meditatie & het boek “Alles Nieuw” van Henry Nouwen’. Tussen de middag wordt er geluncht in de Ark.
Maximale groepsgrootte is 10 personen. Kosten (inclusief lunch) € 17,50 per persoon, inclusief lunch en workshop materiaal.

Bovengenoemde  activiteiten dienen voor iedereen in het bereik te liggen. Mocht dit niet zo zijn en u wilt graag deelnemen dan kunt u contact opnemen middels een mail naar het hieronder aangegeven e-mailadres.
Dit geldt ook als u vervoer nodig heeft.

!!!!!!!!!!      Voor het opgeven van deelname:           centrumclaravanassisi@stgfranciscus.nl          !!!!!!!!!!